Termeni și condiții

 
 

ROWALK.RO este un site scris de către membri, dedicat în exclusivitate subiectelor din domeniul călătoriilor – jurnale de călătorii, drumeții, ghiduri de călătorie, informații din domeniu pentru cei care călătoresc sau își doresc să călătorească vreodată. Este un site care pune la dispoziție în mod absolut gratuit informații și povești de călătorie de pe teritoriul României. Unele articole pot fi scrise de contribuitori (așa-numitele „guest posts”), numele contribuitorului va fi menționat de fiecare dată când se va ivi contextul.

Site-ul ROWALK poate fi accesat gratuit de absolut orice persoană. Oricine este bine-venit să citească, să comenteze la articolele publicate sau să ne contacteze. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun-simț: fără înjurături, atacuri la persoană sau rasism. Ne rezervăm dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă regulile menționate, pentru ca acest site să reprezinte un plus este implicit nevoie de respect și educație.

Toate articolele și fotografiile articolelor de pe site, în afara cazului în care precizăm altfel (și anunțăm și sursele) sunt creațiile noastre, iar toate drepturile de autor ne aparțin. Este interzisă copierea lor integrală fără acordul nostru, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele noastre, includeți un link către articolul/site-ul nostru.

Citiți: Politica de Confidențialitate și Politica fișierelor de tip cookie.