Plaja Cochilia sau oaza din Tuzla - ROWALK
parallax background

Plaja Cochilia sau oaza din Tuzla

 

Plaja Cochilia din Tuzla este refugiul nostru pe timp de vară. O plajă sălbatică metamorfozată într-o adevărată oază.

 

Odată ajuns la Cochilia ți-ai dori ca timpul să stea în loc, dar asta nu are să se întâmple.

La Cochilia am ajuns pentru prima dată în vara anului trecut, iar de atunci ori de câte ori s-a ivit ocazia ne-am croit drum și am stat pe nisip de la răsărit până la apus, mereu am plecat cu greu.

Cea mai instagramabilă plajă din România spunem noi, voi trageți concluziile

Umbrelele din stuf, pernele, hamacele și toate elementele prezente pe această plajă din Tuzla se îmbină foarte bine cu natura. Servește totodată și ca o adevărată lecție de atreprenoriat, semn că se pot face lucruri frumoase în țara noastră când există pasiune și un strop de viziune, aviz pesimiștilor.

 

Nu cred că ne grăbim când spunem că această plajă este momentan cea mai instagramabilă plajă de pe întreg litoralul românesc și, dacă va fi reîmprospătată constant, are mari șanse să își mențină poziția.

Rezervare

Foarte important este să știi că pentru a prinde locuri trebuie să faci rezervare pe pagina lor de Facebook, fără rezervare cel mai probabil vei bate drumul degeaba și nu ne dorim asta. Așa că, rezervă din timp.

Cum ajung la Cochilia?

Din București se ajunge foarte ușor, odată ce intri pe Autostrada Soarelui (A2).

Ajuns în Tuzla optează pentru ruta care te conduce pe Strada Farului, iar cand asfaltul se termină nu te speria, doar cateva sute de metri te mai despart de mare. Cu toate că drumul neasfatat este foarte scurt, noi îți recomandăm să nu speli mașina înainte să pornești spre Plaja Cochilia.

Uite cu ce mai poți face la Tuzla:

În momentul în care pășești pe nisipul fin te poți uita spre nord, vei observa rămășițele unui ponton cu piloni de lemn, merită să faci o plimbare. Un loc grozav pentru fotografii.

Te poți caza la The Glamping Retreat, unul dintre cele mai inedite unități de cazare de la noi, loc despre care am mai vorbit “aici.”

Sărituri cu parașuta deasupra mării la Aerodromul din Tuzla, asta dacă vă plac provocările.

Dacă încă ești indecis aruncă o privire peste imaginile video, poate te vor face să reconsideri decizia.

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.