Descoperă produsele Decathlon fabricate în România - ROWALK

Descoperă produsele Decathlon fabricate în România

Noi dacă nu suntem prin creierii munților există o șansă mare să fim găsiți în magazinele Decathlon.


Ce apreciem la ei este că au reușit să aducă sportul mai aproape de oameni și să amplifice pe plan național dorința de mișcare prin intermediul produselor accesibile și calitative fabricate în România.


Exercițiu de imaginație

Desprinde-te de cotidian și imaginează-ți acum că te afli pe un traseu superb, șerpuind printre munții noștri falnici. Acum imaginează-ți că o ploaie te surprinde neechipat corespunzător, iar acum imaginează-ți regretul pe care l-ai simți că nu ai vizitat unul dintre magazinele Decathlon unde ai fi putut găsi toate produsele necesare pentru a-ți continua aventura în siguranță deplină.

Ei bine, nu lăsa acest exercițiu de imaginație să se transpună în realitate. Te invităm să descoperi în magazinele Decathlon sau chiar aici produsele pentru sportul tău preferat, fabricate în România.

Decathlon produse fabricate in Romania

Sportul a devenit accesibil tuturor și în prezent singurul obstacol este voința. Ce este cu adevărat fasciant? Că în fabricile Decathlon din Timișoara, Reșița și București, unde își desfășoară activitatea peste o mie de angajați, prind contur peste 100 de modele de articole pentru peste 20 de sporturi de care se bucură întreaga Europă.


Echipamentele de trekking QUECHUA și bicicletele B’TWIN sunt doar două dintre brandurile confecționate în România. Caută eticheta "Fabricat în România" în magazine sau online și alege-ți echipamentul potrivit pentru a cucerii noi vârfuri așa cum se cuvine.

Simțim că este absolut necesar să subliniem încă o dată importanța echipamentului corespunzător pe munte. Chiar dacă nickname-ul tău în copilărie a fost Batman / Wonder Woman sau oricât de bine crezi că stai cu echilibristica, trebuie să ai în vedere achiziționarea unui echipament sau completarea lui. Muntele este prietenul tău când ești echipat adecvat, nu îl sfida și va rămâne așa pentru totdeauna. Un ghid despre cum să îți alegi bocancii pentru drumeții găsești aici.Munți minunați în România;

Articole sportive accesibile produse în România;

Idei de drumeții printr-o Românie de poveste;

Tu ești factorul cheie, pregătit de mișcare?

iarna-drumetii-romania-rowalk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.